top of page
Ozosnel FB omslag2.png

PROGRAMMA

Manege Any Dale Hippique in Muiderberg wordt omgetoverd tot een heus theater voor het sinterklaasevenement "Het Grote Ozosnel Feest!". Het programma bestaat uit een theatervoorstelling, spelletjescircuit en fotomoment met Sinterklaas en de enige echte Ozosnel

(bekend van televisie).

Paarden Piet in rep en roer. Ozosnel is moe en futloos van al het harder werken. Chef Piet en Bakker Piet proberen te helpen. Als het hen niet lukt wordt Maartje, de dappere dochter van de plaatselijke bakker, ingeschakeld en samen gaan ze op zoek naar de oplossing. Maar ze moeten wel opschieten want als Sinterklaas terugkomt van yoga moet het opgelost zijn. Stel je voor... dat de Sint straks denkt dat de Paarden Piet de verzorging van Ozosnel niet meer aan kan. Zal het ze lukken?

Na het spannende theaterstuk is het tijd voor plezier en vertier! Alle kids kunnen deelnemen aan verschillende spelletjes. Van ponyritjes tot zaklopen, er is voor ieder wat wils. De gezellige drukte en vrolijke sfeer zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt DJ Piet voor de perfecte muzikale omlijsting. Laat je meevoeren op de leukste beats en dans samen met alle vrolijke Pieten. 

Er zijn deze middag 2 tijdslots te reserveren:

15.00 - 16.00u

16.30 - 17.30u

 

Wil je zeker zijn van een plekje op dit feestelijke evenement?  Boek snel jouw tijdslot en verzeker jezelf van een plekje in de betoverende wereld van "Het Grote Ozosnel Feest!" Mis dit magische spektakel niet en beleef samen met Sinterklaas en zijn Pieten een onvergetelijke middag vol plezier en avontuur.

bottom of page