top of page

ORGANISATIE

De entertainmentorganisatie met paarden in de hoofdrol. Of het nu gaat het nu om een openingsact, spektakelshow of inzet van paarden tijdens uw event. De combinatie tussen hippique (paarden) en show levert mooi entertainment op. 

 

In onze stallen staan heuse showpaarden. Deze ware showmasteres staan maar al te graag 'in the picture'. Een vast team professionals werkt dagelijks aan mooi entertainment, events en televisie gerelateerde activiteiten. Per project aangevuld met geselecteerde ruiters, dansers, choreografen, muzikanten, acteurs, allround performers, e.a.

De inzet van paarden tijdens een theaterstuk, evenement of televisie opname wordt weleens onderschat. Een goede voorbereiding, ervaring en de juiste inzet van paarden dragen bij aan een goed eindresultaat. Wij denken graag met u mee om uw hippisch moment tot een succes te maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.

 

Paskal Peemen

Hippisch producent | eigenaar

 

Producent en hippisch ondernemer. Geboren in het zadel en al zijn hele leven bezig met paarden. Hij heeft diverse shows en toernooien gedaan in Europa en managed op geheel eigen wijze de hippische afdeling van Horse Creatives. Zijn omgang met mensen en paarden is te typeren als eerlijk en oprecht. Door zijn jarenlange ervaring en gevoel voor show weet hij elk paard zijn eigen kracht te laten benutten en op een juiste manier in de hoofdrol te plaatsen.

Chiel Christiaans

Creatief producent | eigenaar

Producent en creative met een grote passie voor paarden. Door zijn achtergrond in theater, dans, events en televisie weet hij snel te schakelen en uit al deze segmenten de juiste elementen bij elkaar te brengen. Het op een creatieve manier ontwikkelen en produceren van entertainment in de breedste zin van het woord is zijn ambitie. Hieruit onstaat vernieuwd entertainment. Het publiek meenemen in een verhaal en hen telkens blijven verrassen, is waar het om gaat. 

Natasha van Maanen

Regisseur

 

Een allrounder op het gebied van regie voor zowel theater als events. Haar heldere aanpak en omgang met mensen gecombineerd met een aanstekelijk enthousiasme leiden altijd weer tot een mooi eindresultaat. Geen case is te ingewikkeld of gek. Het publiek een unieke beleving meegeven is wat telt. Dit kan bijvoorbeeld door een grootse spectaculaire show maar ook door een kleine intieme performance . 

Roos Exoo
Uitvoerend producent
 
Organisator en theatermaker in hart en nieren. Haar betrokkenheid en verantwoordelijkheid zorgen voor kwaliteit. Op ieder moment van het proces, vanaf het eerste gesprek tot aan de evalutatie. Haar kracht zit in de juiste mensen met elkaar combineren, zowel uitvoerenden onderling als uitvoerenden met de doelgroep. De klant maar ook cast en crew voelen zich op hun gemak bij haar. 
 
Anneke Rickal.jpg
Anneke Rickal
Office manager
Het kantoor wordt gerund door onze alleskunner. Vriendelijk, creatief en een echte duizendpoot. Ze staat u graag te woord bij het maken van een reservering of het boeken van een show. Heeft u vragen over een act of wilt u nog wat meer informatie ontvangen? Anneke helpt u graag verder. Als u zin hebt in een kop koffie dan bent u altijd welkom op ons kantoor.
 

Vrienden

Horse Creatives heeft veel fijne vrienden, bedrijven en organisaties waarmee wij graag samenwerken. Door ons grote netwerk in zowel de hippische tak als de entertainmentsector kunnen wij vrijwel altijd voldoen aan uw vraag en professionele producten leveren. 

bottom of page