top of page

Shows | Voorstellingen

*  De Drie Musketiers
*  Riddertoernooi 'The Battle'

*  Riddertoernooi 'The Royal Quest'

*  Tommie's Woeste Wilde Westen 
*  Romeins spektakel 'De Strijd om Noviomagus' NIEUW

 

Entertainment acts

*  Rithmeester
*  Ridders van de Nacht
*  IJsprins en prinses
*  Canadian Police
*  Sinterklaas' Amerigo
*  Musketiers
*  Western

*  De Romeinen 
*  Napoleon
*  Sint Maarten
*  Ridders
*  Baroque
*  Kerstmis
*  De Elfenbende

Televisie

Stoere ruiters te paard in een (korte) speelfilm, het Sinterklaaspaard 'Amerigo' in de uitzending of een ere escorte tijdens een groots jubileum. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijke inzet van paarden tijdens uw televisie / live event. Horse Creatives levert zowel acteurs/ruiters als de paarden inclusief transport en begeleiding.

 

We waren al eerder te zien bij Paul de Leeuw, Nickelodeon, KRO Kindertijd, MTV Networks, Wie Ben Ik?, De 5 Uur Show, Koffietijd e.a.         Zie ook: filmpaarden

Events

Indruk maken op uw publiek? Dat kan door één van onze shows weg te zetten op uw evenementen of door paarden in te zetten als eyecatcher. Denk hierbij ook aan marketing gerelateerde acties en promotionele inzet.

Paarden en evenementen gaan goed samen mits er van tevoren goed over nagedacht is. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Workshops | Teambuilding | Trainingen | Coaching

Horse Creatives biedt een aantal workshops en trainingen aan voor de zakelijke markt zoals: 'Leiderschap', 'Samenwerken' en 'Kuddedieren'. Een effectieve teambuilding activiteit met paarden voor een betere samenwerking en om skills te upgraden. Deelnemers worden bewuster van zichzelf en hun innerlijke kracht.

 

Deze activiteiten kunnen plaatsvinden op onze trainingslocatie maar we komen ook naar u toe. 

bottom of page